Soldaat van Oranje – De Musical

Home » Soldaat van Oranje – De Musical

Maak kans op kaarten voor Soldaat van Oranje – De Musical

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Soldaat van Oranje - De Musical en maak met je startnummer kans op twee kaarten voor de voorstelling.

 

Omdat de Singelloop dit jaar in het teken staat van 75 jaar vrijheid hebben we een mooie samenwerking met Soldaat van Oranje – De Musical. Ter ere van deze viering kunt u kans maken op 2 kaarten voor deze voorstelling. Vul hieronder uw startnummer en emailadres in en na afloop trekt de notaris 4 winnende startnummers. De winnaars ontvangen van ons persoonlijk bericht.

Soldaat van Oranje - De Musical is in zijn tiende speeljaar te zien is in de TheaterHangaar op voormalig vliegveld Valkenburg in Katwijk. De musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van onze grootste vaderlandse verzetsstrijders: Erik Hazelhoff Roelfzema. Het publiek beleeft de voorstelling, met inmiddels meer dan drie miljoen bezoekers, in een 360 graden draaiende theaterzaal en wordt zo het waarachtige verhaal ingetrokken.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief van Soldaat van Oranje - De Musical    ik word graag op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en vrienden-voordelen van Soldaat van Oranje - De Musical en producent NEW Productions.